Elektromotor

Alle merker – Alt på ett sted

Elektromotorer

Ingeniør Eirik Bilet leverer elektromotorer fra alle verdenshjørner. De fleste har vi tilgjengelig på store lager rundt i Norge, Sverige og Danmark.

IEC normerte motorer passer rett inn hos deg, uten tilpassing av noe slag.

Men det er pris og kvalitetsforskjeller på motorer. Og det er faktisk en god ting. Da slipper man å kjøpe en unødvendig dyr motor til enkle drifter.

Vet du hvilken elektromotor du bør ha?

Kontakt oss

Vi løser det meste. Sammen med våre leverandører finner vi alltid gode løsninger for våre kunder. Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål? Kontakt oss.

Produktinformasjon

Elektromotorer kommer i utallige størrelser, effekter og utforminger. De kan være utstyrt med brems, tilbakeløpssperre, fremmedkjøler, PTC og mye mer.

Noen har høy IP-grad mot støv eller vann. Lakk som tåler røffe omgivelser og viklinger for høye temperaturer.

Syrefaste motorer med glatt overflate og uten kjølevifte for næringsmiddelindustri, besørger lang levetid og lett renhold.

Noen ganger holder det med det aller rimeligste og andre ganger er kun det beste godt nok.

Vi vet hva du skal ha.

Universalvifter i plast og aluminium

Av forskjellige grunner hender det at viftebladet på motoren ødelegges.

Fortvil ikke. Du behøver ikke kjøpe ny motor av den grunn.

Vi har reservevifter opp til IEC 180 byggestørrelse i plast og fra IEC 160 til IEC 355 i aluminium.

Ekstern kjølvifte

Wistro elektriske kjølevifter har vi på lager i Sverige. Wistro er også foretrukket av de store produsentene av elektromotorer. Topp kvalitet og vifter for de fleste byggestørrelser.

Når turtallet på elektromotoren senkes til under 20Hz vil ikke motorens vifte lenger kjøle motoren som ønsket. Resultatet er varmgang og kortslutning i viklingen. En ekstern kjølvifte løser det problemet.

Våre leverandører

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle